Alla inlägg den 4 februari 2010

Av Oskarsdottir - 4 februari 2010 13:58

Nä, de gör ju inte det. Plogade en skogsväg igår med Lotta, var HUR kul som hest, nästan 1 meter snö så det vara bara gasa fullt och kämpa sig fram meter för meter. Efter 0,5 km (om inte längre) märker jag att det börjar dyka upp vatten, innan vi hinner blinka glider hjullastaren ner åt sidan i ett vattenfyllt dike. 

Kan ju avslöja att vi inte tog oss loss och att jag fick hälla ur skorna och vrida ur strumporna efteråt. Synd att man inte hade bil, fick gå på stan med vattenfyllda skor i 2 timmar efteråt, haha


Har nu också börjat backa med släp! Satan i gatan vad svårt det är! Man måste tänka om helt eftersom man har en boggy som vrider sig hit och dit och gärna sticker iväg åt fel håll. Tur man har tills April på sig innan man ska köra upp. Det är två backbanor vi ska kunna, sen på uppkörningen har vi 10 minuter på oss att klara en av dem, vägverket-gubben bestämmer vilken vi sk göra. Ska bli spännande att se om man klarar av det.


Nu, just i denna stund har jag fått praktikplats! Så nu blir det ut och köra C-bil med någon av Sören Thyrs chaufförer. Ska träffa dem på Onsdagsmorgon nästa vecka, ska bli så jäkla kul att få lära sig mer om yrket. Då kanske man inte är helt grön när man kommer på en arbetsplats sen.


Idag är jag sjuk, att gå med blöta fötter mitt i vintern var tydligen inte det bästa man kunde göra. Förkylningen kom som på beställning imorse.


På söndag blir det Norge, Madde har två arbetsintervjuar på Tusenfryd och så ska vi kolla på boende.


Dagens chock:

Madde söker jobb som diskare - men de vill hest ha någon med erfarenhet. Va?! Måste man ha erfarenhet för att få jobb som DISKARE?!


Vuxenpoäng:

+ gick promenad med Dess trots att jag är sjuk

+ ringde runt efter praktikplatts

+ förberett middag


- Har varken ätit frukost eller lunch


      

Ovido - Quiz & Flashcards