Alla inlägg den 28 februari 2010

Av Oskarsdottir - 28 februari 2010 15:20

Vi startade med några öl på interpool. Jävligt trevligt ställe, trevligt sällskap och bra stämmning!

Sen drog vi till läkerol arena för att se Buddy Holly the musical. Vilket jävla drag det var i den showen! Jag som förr varit besatt av 50 och 60-talet börjar känna suget efter mitt gamla kasettband som gick runt runt i min allra första, bruna, rostiga, knarrande volvo när jag var 18. Då åkte vi tills soppan tog slut varje sommarkväll, ett litet gäng med galna brudar som inte gjorde annat än åkte bil och sjöng. Vi körde omkring på skogsvägar och fick ofta om inte alltid ringa efter andra som kunde dra loss oss ur diverse diken och gyttjepölar. 

Tänk vad lätt livet var då. Det fanns bara bilen och polarna. Inga räkningar, inga skulder, ingen ångest över jobb, ekonomisk trygghet eller framtid. 


  


På Buddy Holly åt vi trerätters middag och drack fler öl. Madde, den ängeln var nykter och chaufför men hon verkade ha lika kul som oss andra ändå.

Efter att på Interpool ha blivit tillfrågade om vi inte skulle på "So Gay" kväll på klubben Solo bestämde vi oss för att kolla in saken.

Solo blev det och kvällen bara spann på. Vi träffade massor med folk. Dansade, drack och skrattade. Inte förrän lokalerna tömdes efter kl 02.00 gick vi därifrån. 


Ovido - Quiz & Flashcards